Over BonMarie

Weet jij dat chocolade uit Madagaskar anders smaakt dan die uit Venezuela? Hoe smaakt deze chocolade zonder extra geur- en smaakstoffen? 

 

He, leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Anne-Marie van Rijn, sinds 2016 ben ik eigenaar van Chocolaterie BonMarie. Tijdens mijn opleiding tot chocolatier kwam ik achter de verrassende antwoorden op deze vragen. Elke cacaoplantage levert andere cacaobonen, waarbij de smaak verschilt per oogst en per grondsoort, gaaf he!?

 

In mijn ideale wereld is iedereen zich bewust van deze smaakverschillen per chocoladesoort en kiezen mensen voor dé smaak die bij ze past. Om hierbij te helpen heb ik wereldse chocolade ontwikkeld, waarin je 10 verschillende smaken kunt proeven. Wil je meer weten over chocolade en het écht goed proeven? Dan kom ik graag bij je langs voor een proeverij, waarbij je alles leert over de cacaoplant, de verwerking en natuurlijk het proeven van chocolade.

Dit is de échte smaak van chocolade, puur natuur en handgemaakt!

 

BonMarie chocolade is niet zómaar een stukje chocolade. Het is eerlijk, zonder toegevoegde geur- en smaakstoffen en helemaal handgemaakt. Er komt geen machine aan te pas, dus elk stukje is anders en dat maakt het zo uniek. Nieuwsgierig? 

 

Click here for English page.

Op bezoek bij cacaoplantages in Afrika!
Op bezoek bij cacaoplantages in Afrika!