Chocolade

BonMarie chocolade wordt gemaakt van cacaobonen uit allerlei plantages op de wereld. Lees hieronder welke soorten er zijn en laat je verleiden door de wereldse smaken!

Click here for English page.

Secret Sunset
De herkomst van deze cacaobonen is al decennia lang een goed bewaard geheim. Het verhaal gaat dat dit de mysterieuze smaak van de Secret Sunset bepaalt. Deze zwaardere, witte chocolade smaakt naar romige karamel vergezeld door de geur van de warme bakker. Een must-taste voor iedere wit-liefhebber!

Perfect Purple

Een goudeerlijke, witte chocolade uit Peru. De unieke methode waarbij blonde rietsuiker wordt gebruikt, geeft Perfect Purple van nature een lichtbeige kleur. Laat een stukje op je tong smelten en beleef de verrukkelijke combinatie van verse melk, room en bourbon vanille.

Luminous Lights

Heerlijk romige, 100% pure cacaoboter uit Ivoorkust en Ghana, is het basisingrediënt van deze witte chocolade. De zachte, volle smaak blijft lang hangen, maar je bent natuurlijk vrij nóg een stukje te nemen.

Fancy Forest

Fancy Forest wordt gemaakt van fairtrade cacaobonen uit Madagaskar. Samen met 28% volle melk zorgt deze melkchocolade voor een romige smaaksensatie met een lichte ondertoon van karamel. Erg lekker bij een kopje kamillethee!

Pretty Pink

Deze melkchocolade is gemaakt van cacaobonen afkomstig uit verschillende Zuid-Amerikaanse landen. Ondanks een cacaopercentage van 40%, is deze melkchocolade zacht van smaak. De fijnproever ontdekt zelfs een ondertoon van karamel en vanille met een vleugje mout. Stel je verfijnde smaak op de proef!

Silver Shadow

De cacaobonen uit Ivoorkust en Ghana geven deze melkchocolade haar zoete smaak. Het is Silver Shadow gelukt om de herkenbare smaak van melkchocolade te verfijnen. Dit maakt het een echte topper waarvan je blijft snoepen! 

Love Libel

De bijzondere, pure chocolade van Love Libel vindt haar oorsprong in Papoea-Nieuw-Guinea. Tegenover de vulkaan Tavurvur worden deze cacaobonen verbouwd. De interessante smaak komt voort uit de vulkanische grond waarop de cacaoboom groeit. Deze zure fruitige smaak zorgt voor een unieke smaakexplosie!

Yellow Yard

De pure Yellow Yard is gemaakt van cacaobonen uit Ghana. Deze pure chocolade smaakt zacht in de mond en heeft een zoete kruidigheid in zich. Proef goed, want dit zal veranderen naar een geroosterde en licht bittere nasmaak, die lang in je mond blijft hangen. Zo kun je er extra lang van genieten.

Intense Indigo

De Venezolaanse cacaobonen geven deze pure chocolade een zware, intense smaakbeleving met een bittere droge nasmaak. Er is weinig cacaoboter aan Intense Indigo toegevoegd, waardoor dit stukje chocolade met 70% cacao bij ieder dieet past. Beleef pure chocolade op z'n best, geschikt voor de echte liefhebber!

Shiny Star

Shiny Star is het paradepaardje van de pure chocolade. De cacaobonen komen uit West-Afrika en zorgen samen voor een uitgebalanceerde, bittere cacaosmaak wat door velen als het ultieme stukje puur wordt beleefd. Blijf daar maar eens van af!